festibin®

Afval inzamelen in plaats van opvegen!

De Festibin® in het kort

  • Opvouwbaar afvaleiland
  • Afvalscheiding met twee fracties van 240L
  • Volledige Branding mogelijk
  • Publiek geleidend
  • Signing in zichtlijnen van het publiek

Afvalpunt met uitstraling
Dit afvalpunt is door de Trash Prevent Company speciaal ontworpen voor de evenementenbranche en is een echte eyecatcher voor de bezoeker. Met uw eigen ontwerp kunt u de Festibin® een unieke uitstraling geven van uw evenement, merk, gemeente of sponsor. Het oppervlak voor Branding is ruim 3,5m2 per Festibin®.

Onbeperkte inzamelcapaciteit
De Festibins® zijn opvouwbaar en kunnen daardoor makkelijk in groten getale vervoerd worden. Per transport is dit tot 4 maal zoveel capaciteit als met de traditionele kliko. Daarbij maakt de Festibin® het scheiden van afval door publiek mogelijk. Hierbij kunt u denken aan alle soorten afval, zoals restafval, plastic, PMD, glas en biodegradables.

Zichtbaar op de looproute
De vorm van de Festibin® is zo ontwikkeld dat het als publieksgeleider kan fungeren, wat het mogelijk maakt de Festibin® midden in de looproutes van het publiek te plaatsen. De signing van de Festibin® staat op de juiste hoogte, dus valt in de zichtlijn van de bezoeker. Hierdoor is de Festibin® niet te missen.

De Festibin® is ontwikkeld met steun van de WBSO subsidie regeling, uitgegeven door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.