machines

Mens en machine

80% mens, 20% machine

Traditioneel wordt met grote machines het evenement na afloop schoongemaakt. De methode die door Trash Prevent Company wordt gehanteerd zorgt ervoor dat 80% van het vuil reeds is ingezameld door personeel tijdens het evenement en niet op de grond belandt. De resterende 20% wordt met onze machines direct na het evenement opgezogen.

Personeel als geoliede machine

Trash Prevent Company zet tijdens het evenement personeel in waarmee het publiek zich kan identificeren. Leuke jonge en hard werkende mensen die goed kunnen communiceren geven het goede voorbeeld. Het publiek krijgt respect voor hun werk en werkt graag mee aan een afvalvrij evenement. Al ruim 20 jaar zijn wij expert op het gebied van personeel voor evenementen en de aansturing daarvan. Een geoliede machine waar geen mechanisch apparaat tegenop kan.

Zuigmachines stil in de nacht en stofvrij voor uw podium

Voor de 20% die na afloop nog moet worden verwijderd heeft Trash Prevent Company een stille zuigmachine ontwikkeld die geen stofwolk achter zich laat. Geen stofwolk die apparatuur, podia en tenten vervuild. De machines zijn klein, wendbaar en kunnen op locatie worden afgestort. Als u terug komt om te starten met de afbouw is het terrein al veegschoon. Daarbij maakt de speciale zuigtechniek het mogelijk ook het opgezogen vuil te scheiden en recyclen.

De Stille zuiger is ontwikkeld met steun van de WBSO regeling, uitgegeven door Agentschap NL.