werkwijze

Vuil is niet ons belang. Ons belang is géén vuil.

Opgeruimd staat netjes!

Jaren terug hebben wij met zijn allen besloten dat bezoekers bij grote evenementen vuil op de grond mochten gooien. Geen probleem, dachten we toen, want met grote machines konden we het daarna toch weer opruimen? Opgeruimd staat netjes…

Maar wat is het resultaat na al die jaren? Er is geen scheiding van afval meer mogelijk en het terrein ziet er na een paar uur niet meer uit. Niet opgeruimd, niet netjes. De beleving van de consument daalt en men consumeert minder. Daarnaast is de schade aan het evenemententerrein bij slecht weer vaak niet meer te overzien en hoge kosten gaan gemoeid met het herstel van de vervuilde bodem.

Zichtbaar Sustainable?

Termen als maatschappelijk verantwoord ondernemen en sustainable events voeren steeds meer de boventoon bij organisatoren en vergunningverleners. Er zijn al veel voorbeelden van stappen in de goede richting, maar de vraag is wat daarvan zichtbaar is. Hoe goed er achter de schermen ook wordt gewerkt, de bezoeker ziet in de huidige situatie alleen maar dat hij op een vervuild terrein loopt. De beleving van de ‘sustainability’ bij het publiek is nog niet aanwezig en alleen met medewerking van het publiek is het mogelijk tot een sustainable event te komen!

Het kan anders!

Trash Prevent Company is een totaalconcept ontwikkeld als oplossing voor dit vraagstuk omtrent afval.

Trash Prevent Company brengt de norm van afvalverwerking op evenementen naar een hoger niveau. Preventie is hierbij het sleutelwoord. Onze methode betrekt de bezoeker en laat hen zien wat een sustainable event is. De methode is een compleet pakket aan acties en maatregelen waarvan het synergetisch effect de dienst succesvol maakt.

Nodig ons uit voor een presentatie!

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag hoe wij te werk gaan. De methode is beproeft en aan de hand van een aantal succesvolle cases laten wij u graag zien dat ook uw evenement dit seizoen afval vrij kan zijn.