zero waste

Uw evenement afvalvrij met Zero Waste Plan

Recyclebaar door monostroom

Met het Zero Waste Plan beheerst Trash Prevent Company de totale stroom van vuil op een evenement, van input tot output. Hierbij betreft de input een monostroom disposables en de output die volledig recyclebaar is. Voor, tijdens en na het evenement wordt het terrein schoon gehouden. Trash Prevent Company heeft daarmee een unieke dienst. De sustainability van het evenement is zichtbaar voor het publiek en het publiek participeert in het proces. Een schoon terrein en schone foodcorners zorgen ervoor dat het publiek een betere beleving heeft van het evenement en daardoor meer zal consumeren.

Alles wat je kunt recyclen is geen afval

Door gebruik te maken van de monostroom disposables en te zorgen voor een goede gescheiden inzameling tijdens het evenement is het mogelijk afval vrij te werken. Al het afval wordt verwerkt tot herbruikbaar materiaal waarvan uiteindelijk de picknickbank voor uw evenement kan worden gemaakt. Ook het materiaal dat vrijkomt bij de afbouw van een evenement wordt op uw eigen milieuplein gescheiden en gerecycled door onze partners. Het is mogelijk met ons Zero Waste Plan uw evenement tot een Zero Waste Event te laten uitgroeien. Alles wordt gerecycled en uw evenement produceert geen afval meer.

In korte tijd naar een Zero Waste Event

Met het Zero Waste Plan wordt samen met u, uw leveranciers en uw publiek een mentaliteitsverandering tot stand gebracht. Dat wat we in tientallen jaren hebben laten gebeuren is niet in een dag veranderd. De campagnes die Trash Prevent Company in het Zero Waste Plan heeft verwerkt zorgen er binnen 2 tot 3 jaar voor dat ook bij uw evenement al het vuil op de juiste wijze kan worden ingezameld en recycled.

Nodig ons uit voor meer informatie over het Zero Waste Plan voor uw evenement. Na onze gratis afvalscan kunnen wij u uw specifieke meerjarenplan presenteren.