over ons

Vuil is niet ons belang. Ons belang is géén vuil.

Wij denken vanuit het evenement, niet vanuit het vuil

De Eventrepreneur is een onderneming die al sedert 1990 nieuwe diensten en producten ontwikkeld voor de evenementenmarkt. Zo ontstond REP’S Security als specialist op het gebied van Crowd Management. REP’S Event Support als totaal aanbieder van gespecialiseerd personeel op evenementen. REP’S Verkeersregeling was de eerste particuliere aanbieder van verkeersregelaars voor evenementen. De opvouwbare cabin als kantoor en verblijfsruimte op evenementen is een voorbeeld van productontwikkeling door de Eventrepreneur, alles specifiek voor evenementen. Wij zijn dus geen vuilverwerker en hebben geen belang bij vuil, wij zijn evenementenmensen die er belang bij hebben dat er geen vuil is.

Team van experts ontwikkelt Trash Prevent Company!

Directeur-eigenaar Dick van den Berg heeft als echte evenementenman in 2009 besloten de afvalverwerking van evenementen eens goed onder de loep te nemen. Samen met een team van specialisten is er hard gewerkt aan een nieuw concept, Trash Prevent Company. In opdracht van Sail is voor 2010 & 2015 een methode ontwikkeld om al tijdens het evenement actief afval in te zamelen. Het was een groot succes waarbij het terrein continu afval vrij is gebleven en 6,5 ton afval recyclebaar was. In de jaren daarna is dit concept op meerdere typen evenementen zoals festivals en binnenstedelijke evenementen toegepast en doorontwikkeld. Er zijn specialisten op het gebied van productie van disposables betrokken, afvalinzamelbedrijven, specialisten op het gebied van Milieumanagement en recycling experts.

Goed personeel en goed management

REP’S Event Support, een van de bedrijven van Dick van den Berg, heeft al 20 jaar ervaring met het inzetten en managen van personeel op evenementen. Leuke jonge mensen waarmee de bezoeker zich kan identificeren. Gastvrij, communicatief vaardig en hard werkend. REP’S Event Support zet het personeel in voor de Trash Prevent Company.

Evenementen afvalbak en stille, stofvrije zuigmachines

Tevens hebben er technische ontwikkelingen plaatsgevonden. Er is een afvalbak ontwikkeld specifiek voor festivals, de Festibin®, en de nieuw ontwikkelde zuigmachines zijn stil en stofvrij gemaakt.

The Eventrepreneur:  Elevating the Status Quo @ Events